Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماشین های اداری و انواع ان

ماشین های اداری شامل مجموعه ی دستگاه هایی  می شود که در یک دفتر کار موجب تسریع روند کارها در حسابرسی و خدمت به مشتریان می شود. این دستگاه ها شامل  دستگاه پرینتر ، کپی،پلاتر،دستگاه های حضور غیاب،  فکس،تلفن ، دستگاه های شمارش پول نقد ، دستگاه های بارکد خوان و غیره می باشد.دستگاه اسکنر از عکس ها و متون واقعی نسخه ی دیجیتالی تهیه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگاه پرینتر عملکردی عکس اسکنر دارد. دستگاه های ورود و خروج با گرفتن اثر انگشت، یا زدن کارت و یا شناسایی چهره ،  برای گرفتن آمار حضور پرنسل و ساعات ورود و خروج استفاده می شود. همچنین مجوز حضور افراد در مکان مورد نظر  را صادر می کند. برای اطلاعات بیشتر به آموزش تعمیرات ماشین های ادرای مراجعه فرمایید .

 انواع  سیستم عامل  گوشی های موبایل

سیستم عامل گوشی های موبایل شبیه به سیستم عامل ویندوز،لینوکس درکامپیوتر هاست. مهم ترین سیستم عامل های گوشی تلفن همراه ، سیستم عامل های اندروید و آی او اس (IOS)است .غیر از این دوسیستم عامل،  سیستم عامل بلک بری و ویندوز فون نیز داریم. سیستم عامل اندروید، توسط اندی روبین  بر پای سیستم عامل لینوکس طراحی و ساخته شد. و به شرکت گوگل واگذار شد. اندورید به معنای شبه انسان است و مانند ربات کوچکی است که توسط کامپیوتر کنترل می شود. این سیستم عامل و سایر سیتم عامل ها در کلاس آموزش تعمیرات موبایل به صورت کامل بررسی می شوند همچنین این سیستم عامل از تمامی فایل های مولتی مدیا با فرمت های گوناگون ، عکس  وفیلم وفایل  و از تمامی شبکه های ارتباطی مانند بلوتوث و وای فای پشتیبانی می کند. رابط کاربری اندروید ،جاوا و پایتون است.

آی او اس(ios)،  سیستم عامل اختصاصی گوشی های اپل است که توسط استیو جابز طراحی شد . این سیستم عامل بر مبنای رابط کنترل لمسی طراحی شد. مرورگر سافاری، جستجو گر صفحات گوشی  اپل است. اپل استور، بازاری الکترونیکی برای استفاده از اپلیکیشن های گوشی های IOS  بود.هم  اکنون نسخه ی پیشرفته یios  به نام ios 6  موجود است.

ویندوزفون ، سیستم عامل گوشی های موبایل معرفی شده توسط شرکت ماکروسافت در سال 2010 است.رابط کاربری ویندوز فون ، مترو و جست و جو گر آن به نام ماکروسافت ایچ است.

انواع قطعات الکترونیک

قطعات الکترونیکی به دو دسته ی اکتیو (فعال)و پسیو (منفعل )  تقسیم بندی می شوند. بردهای مدار چاپی،  اکثرا دارای یک قطعه ی فعال هستند. قطعه ی فعال ، قطعه ای مانند ترانزیستورها و یکسوکننده ها است که توانایی کنترل جریان برق را دارد.به عبارت دیگر برای کار کردن نیاز به یک منبع انرژی خارجی مثل ولتاژ  DC دارد . منابع انرژی مثل باتری و منبع تغذیه جزء قطعات اکتیو محسوب می شوند. هم چنین قطعاتی مثل دیود که برای فعال شدن نیاز به  ولتاژ ابتدایی دارند اکتیو محسوب می شوند.  قطعات منفعل قطعاتی مانند خازن ها ، مقاومت ها ،دیودها هستند که توانایی کنترل جریان را ندارند.  مقاومت ها بدون شرط عمل می کند.اصولا قطعات دو پایه ای قطعات پسیو هستند. در  مقالات مربوط به  آموزش تعمیرات بردهای الکترونیک به شرح قطعات الکترونیکی به تفصیل خواهیم پرداخت. 

انواع تابلو برق صنعتی

تابلوی برق ، محفظه ای شامل  تجهیزات الکترونیکی مانند کلید ها ، قطعات کنترلی و نمایشگرها است که در برای حفاظت  قطعات از شوک الکتریکی و ایمنی کاربران طراحی شده است.

تابولهای برق، از نظر سطح ولتاژ به دو نوع ولتاژ ضعیف LV و ولتاژ قوی  MV   تقسیم می شوند. در نوع LV مقدار ولتاژ زیر 1000 ولت و در نوع MV  مقدار ولتاژ بین 1000 تا 36000 ولت است.تابلو های فشار ضعیف ترکیبی از یک یا چند وسیله ی قطع و وصل همراه با اجزای حفاظتی ، تنظیم کننده و غیره می باشد.تابلوهای فشار متوسط، دارای کلید ، کنتاکتور و غیره می باشد. تابلو های برق معمولی دارای بخش بندی نیست. و اگر قسمتی از مدار آسیب ببیند می تواند به بخش های دیگر مدار آسیب برساند.و موجب اتصال یا سوختن مدار شود.  برخی از تابلو های برق دارای بخش بندی است. نوع دیگر تابلوهای برق، تابلوهای کشویی است که برای کنترل موتورها استفاده می شود و دارای ایمنی بالا  وسرویس دهی راحت تری است. برخی از تابلوهای برق دارای در شیشه ای است  که در آن پشت قطعات مشخص است و  بسیار گران می باشد. از برخی از  تابلو های برق می توان در محیط های روباز و از  برخی می توان  در محیط های بسته استفاده کرد. همچنین تابلوهای دیواری به صورت روکار و توکار نصب می شوند.در صورتی که برخی تابلو های برق به صورت ایستاده نصب می شوند. برای اطلاعات بیشتر به آموزش تابلو برق صنعتی مراجعه کنید.

 

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۷۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • کشف ۷۰۰ میلیارد تجهیزات سرمایشی قاچاق در اصفهان
  • کشف۷۰۰ میلیارد تجهیزات سرمایشی قاچاق در اصفهان
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی