Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، جواد قربانی مدیرعامل یک شرکت دانش بیان تولیدکننده تابلوهای برق عایق شده با گاز گفت: این تابلوها در شبکه توزیع برق به کار گرفته می شود. عبارت GIS به معنای عایق بندی شده به وسیله گاز است.

وی افزود: تابلو برق GIS به دلیل یکپارچگی و عایق بندی مناسب، در زمان اتصال و قطع جریان دچار آرک ARC نمی ‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قربانی خاطر نشان کرد: آرک یا قوس الکتریکی، ناشی از وقوع اتصال کوتاه بین دو جسم یا الکترود با سطح پتانسیل مختلف است. آرک انرژی بسیار زیادی را در یک زمان کوتاه آزاد می ‌کند و به شدت خطرناک است. در اکثر مواقع از گاز هگزا فلوراید گوگرد به عنوان گاز عایق در تابلو برق استفاده می شود که این خطر را کاهش می دهد.

مدیر شرکت ادامه داد: محل استفاده از تابلو برق عایق شده با گاز در صنایع تولیدی، نیروگاه‌ها، میادین نفت و گاز و پتروشیمی‌ها است. تابلو GIS مناسب شرایط محیطی با رطوبت بالا و فضای فیزیکی محدود است.

وی گفت: تابلو برق عایق گاز در قیاس با تابلو برق عایق هوا، فشرده‌تر بوده و فضای کم تری به خود اختصاص می‌دهد. به علت قرارگیری گاز مورد استفاده در درون محفظه خلاء، امکان فشرده سازی ابعاد تابلو حتی تا ۵۰ درصد نیز وجود دارد. در نتیجه تجهیزات و قطعات داخلی می توانند نزدیک‌تر به هم جانمایی و نصب شوند.

به گفته مدیر شرکت، تابلو GIS از نظر هزینه نیز مقرون به صرفه‌تر از مدل عایق هوا است. تابلو برق عایق گاز دارای مصارف عمده‌ای در کشور است. به علت فشرده بودن، قیمت مناسب و امکان نصب در شرایط آب و هوایی سخت، اقبال مصرف کنندگان به این تابلو برق در حال گسترش است.

قربانی اضافه کرد: از جمله مزیت های تابلو عایق‌شده با گاز، ایمنی بیشتر نسبت به آن دسته از محصولاتی است که به‌واسطه هوا عایق بندی شده‌اند و طبق آزمایشات نیز دوام بیشتری دارند.

صادرات تابلوهای ایران‌ساخت به کشورهای همسایه

وی ادامه داد: تابلو برق عایق‌شده با گاز که در ایران تولید شده، حدود ۵ هزار دلار قیمت دارد در حالی که قیمت نمونه خارجی در حدود ۶۵۰۰ دلار است. قیمت مناسب و کیفیت خوب این دستگاه سبب شد تا کشور سوریه ۴۰۰ دستگاه تابلو ایران‌ساخت سفارش داده و پس از آن نیز کشور عراق با ۳۰۰ نمونه در شمار کشورهای وادکننده این محصول ایران‌ساخت قرار بگیرد.

قربانی با اشاره به این که تولید تابلوهای برق توانسته ۳۰۰ فرصت شغلی ایجاد کند و علاوه بر این مانع خروج حدود ۳۰ میلیون دلار ارز از کشور شود. تا پیش از این تابلوهای GIS از خارج از کشور وارد می شد اما خوشبختانه با تلاش نیروی انسانی داخلی موفق به تولید این محصول شدیم.

کد خبر 5335338 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان تولید دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برق فیس بوک جایزه مصطفی ص شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری فناوری فضایی گوگل تحقیقات علمی نوآوری تالار وحدت ایرانسل انحصارزدایی صنایع غذایی ژنتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۸۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان

محمدتقی اکبری مدیرعامل و مؤسس یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح فعالیت و کارکردهای این شرکت اظهار کرد:‌ تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت بوده است، سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرده و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شدیم.

وی افزود:‌ طراحی و ساخت برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان از دیگر فعالیت‌های این شرکت است. برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فراوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.

اکبری ادامه داد:‌ ساخت این‌گونه از برج‌ها در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار طراحی و ساخت آن در ایران توسط این شرکت بومی‌سازی شد. لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.

مدیرعامل و مؤسس شرکت «بهین اسانس آویژه» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.

وی مطرح کرد:‌ دانش مواد شیمایی گیاهی که امروزه با عنوان فیتوشیمی به شدت در حال گسترش است به‌طور روزافزون در صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی به کار گرفته شده، بسیاری از دارو‌های پیشرفته درمان کبد مانند سیلیمارین و ضد سرطان مانند تاکسول از منابع طبیعی استخراج می‌شوند در همین راستا این شرکت توانسته با تولید محصولات گیاهی بخشی از نیاز‌های مردم و کشور را برطرف کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، عنوان کرد:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.

اکبری بیان کرد:‌ برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاه‌ها نیازمند همکاری و تعامل مراکز رشد و شهرک‌های صنعتی، واگذاری بازاریابی به افراد متخصص و تنوع‌بخشی به روش‌های تأمین سرمایه مانند مشارکت عام دانشجویان و خانواده‌ آنان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • محمدرضا مقدسی عضو شورای سیاستگذاری جایزه ملی سرآمدان ایران شد
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر