Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت «پیش‌رو صنعت صاحبی» از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید چمران اهواز برای نخستین بار در کشور موفق به ساخت کولر صنعتی کابین آسانسور و تابلو برق plc و عرضه‌ آن به باراز هدف شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی سید صاحبی جوان ۳۳ ساله نوآور و خلاقی است که از کودکی با توجه به علاقه مندی به کار‌های فنی، کار تعمیر کولر و یخچال را در کارگاه پدر آموخته است؛ علاقه‌مندی وی به در این بخش موجب شد از سال ۱۳۸۱ به‌صورت حرفه‌ای وارد این حوزه شود با تحصیل در رشته کارشناسی مکانیک سیالات از آن سال با فعالیت در برخی شرکت‌های صنعتی استان خوزستان بر تجربه‌های خود بیفزاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاصل این تجربه‌ها تاسیس شرکتی با عنوان «پیش‌رو صنعت صاحبی» است که بیش از دو سال است که در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه شهید چمران اهواز مستقر شده است.

«استفاده از حمایت‌های مالی، خدمات فنی و مشاوره‌ای»، «ایجاد فضای متناسب با فعالیت واحد‌های فناور»، «قرار گرفتن در فضای پژوهشی» و «ایجاد شرایط رقابتی و هم‌افزایی» از جمله مزایایی است که شرکت‌ها با استقرار در مراکز رشد می‌توانند از آن در توسعه‌ی فعالیت‌های خود بهره‌گیرند؛ آنچه که این کارآفرین جوان از آن به عنوان مزیتی مهم برای شرکت‌های تازه تأسیس و نوپا نام می‌برد.

«تأمین محل کار»، «ارائه خدمات آزمایشگاهی، کارگاهی و اطلاع‌رسانی»، «ارائه خدمات مدیریتی، مشاوره حقوقی، مالی، اعتباری، پژوهشی و بازاریابی» و «برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای رشد و ارتقای واحد‌های فناور» از خدمات مرکز رشد است که در این زمینه مدیرعامل شرکت «پیش‌رو صنعت صاحبی» معتقد است خوشبختانه این مرکز توانسته است بخش قابل توجهی از مشکلات این شرکت بالأخص در بخش تأمین کارگاه ومعرفی به شرکت‌های بازار هدف را برطرف کند.  

سید محمدمهدی سیدصاحبی در خصوص اینکه چگونه وارد فعالیت‌های صنعتی شده، گفت: پس از چندسال کار در دفتر مرکزی یکی از شرکت‎های معتبر حوزه کولر‌های اسپلیت و همچنین شرکت فولاد خوزستان با برخی از چالش‌های این حوزه آشنا شدم که یکی از این چالش‌ها مشکل کولر‌های تابلو برق‌های صنعتی بود.

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین مشکلات شرکت فولاد خوزستان بنا بر ماهیت کاری این شرکت، خنک نگه‌داشتن تابلو برق‌ها با استفاده از خنک‌کننده‌هایی است که بر روی این دستگاه نصب می‌شود.

مدیرعامل شرکت پیش‌رو صنعت صاحبی، گفت: این مسئله موجب تمرکز، فعالیت و تحقق درباره ساخت کولر تابلو برق‌های صنعتی شد و توانستیم جزو اولین شرکت‌ها در کشور باشیم که این نوع کولر را برای شرایط و دمای هوای ۶۰ تا ۶۵ درجه، بدون کاهش بهره‌وری تولید کنیم.

صاحبی در خصوص دیگر طرح‌های اجرا شده در این شرکت، اظهار کرد: در این باره برای افزایش سرمایه در گردش ساخت «اوریفیس پایپ» را در برنامه کاری قرار دادیم که جایگزین لوله‌های مویی در کولر‌های اسپلیت است. لوله‌های مویی در کولر‌های اسپلیت و پنجره‌ای کار شکستن فشار مبرد و جداکننده قسمت فشار بالا از فشار پایین را برعهده دارد و وسیله‌ای است که در کولر‌های اسپلیت و پنجره‌ای افت فشار ایجاد می‌کند.

وی، ادامه داد: این ایده از شرکتی تایلندی که کولر‌های ۳۰ هزار مک‌کوی (McQuay) را تولید می‌کند گرفته شد که توانسته‌ایم با پردازش آن برای محصولات شرکت‌های مختلف، لوله مویی‌هایی با ظرفیت‌های ۱۲ تا ۶۰ هزار تولید کنیم و خوشبختانه به دلیل کارآیی، تقاضا‌های بسیاری از شرکت‌های مختلف برای خرید این قطعه، داشته‌ایم.

این صنعتگر که تاکنون توانسته است در کارگاه خود برای پنج نفر اشتغال‌آفرینی کند، می‌گوید: در سال نخست راه‌اندازی شرکت (سال ۱۳۹۸) تنها توانستیم ۵۰ قطعه اوریفیس پایپ به فروش برسانیم؛ اما پس از انجام تست‌های میدانی موفق تولید را افزایش داده و از ابتدای امسال شش هزار قطعه در اختیار شرکت‌های  مختلف و بازار هدف قرار گرفته است و اکنون نیز در حال خرید مواد اولیه، تولید و توزیع هستیم.

وی درباره ساخت سیستم‌های تهویه مطبوع تابلو برق برای رطوبت‌گیری و خنک‌کردن فضای داخل تابلو برق‌های PLC گفت: سیستم تهویه تابلو برق ساخت شرکت پیشرو صنعت صاحبی انتخابی مناسب برای رطوبت‌گیری و خنک کردن تابلو برق‌های PLC است که ساخت آن در داخل کشور صرفه اقتصادی داشته و با توجه به بومی بودن آن نگرانی در بخش تأمین قطعه نیز وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت پیش‌رو صنعت صاحبی در پایان گفت: در این شرکت تلاش می‌کنیم از تکنولوژی‌های روز بهره گرفته تا بتوانیم به اقتصاد و توسعه‌ی روزافزون استان خوزستان و کشورمان، کمک کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانش بنیان دانشگاه چمران اهواز خوزستان کولر های اسپلیت تابلو برق تابلو برق ها مرکز رشد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۲۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی میلانی  ،شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.
وی در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت : تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است. دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و افزود : ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد. میلانی همچنین بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک را برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت خواستار شد. وی با اشاره به بر حمایت از شرکت‌های فناور  از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان  در حوزه مواد و ساخت و حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود. میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آنها را فراهم آورد. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد. وی افزود : ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند. میلانی همچنین بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.  

دیگر خبرها

  • دلیل مهدی چمران برای ساخت مسجد در تمام پارک‌های تهران | فیلم
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • آموزش نصب کولر صنعتی آبی